čtvrtek 30. listopadu 2017

Největší dar, který můžeme dát

Rok se s rokem sešel a už nám zase nastává čas vánoční. A to znamená obdarovávání dětí, přátel, příbuzných, kamarádů a v některých případech i lidí, které neznáme. Již jsme si převážně zvykli na to, že zajdeme do nějakého obchodu, vyndáme z kapsy peníze, které jsme ušetřili v průběhu roku, koupíme něco, co někde, někdo vyrobil a zabalíme do krásného papíru se stužkou a vložíme až pod stromeček v daný velký den, očekávajíc velikou radost těch, kdož budou dárky rozbalovat. Ano, je to velmi krásné, milé a srdečné, když si někdo na někoho vzpomene a obdaruje bližního svého. Třeba i přes to, že si v průběhu roku někdy úplně nerozumí. Ano, je v tom cítit síla, která nás všechny převyšuje!

My jsme se však s manželkou rozhodli udělat něco úplně jinak. A nejen pro čas vánoční, ale kdykoliv a již napořád.  Něco, co je v souladu s naší životní cestou - JAK ŽÍT ZMĚNU. Něco, co cítíme, že je naší niterní pravdou a tím největším, čím kohokoliv můžeme obdarovat. Náš dar, naši Pravdu a Lásku, kterou cítíme a nosíme v srdcích předáme bližním svým nikoliv skrze fyzické dárky, ale přímo ZE SRDCE DO SRDCE. 
Ze Srdce do Srdce


Všem potřebným bližním, známým i neznámým lidem tímto nabízíme náš dar, který je zabalen v čase osobně stráveným s danou osobou. Převázaný velikou stuhou ve formě pozorného Naslouchání, Tichem, vnitřním Klidem, Souzněním, Porozuměním, Pokorou a Úctou k životní cestě bližního svého. A velkou mašlí, kterou je dárek převázán je prožitek společně strávených chvil obohacený dotekem, objetím, slovy uznání za to, jaký obdarovávaný je, bez výčitek a soudů. A slavnostním společným přípitkem bude předání informace, možná i niterného prožitku, že vše je ve svém principu Jedno-Duché.

Těšíme se na to, až Vám, kteří cítíte potřebu tohoto daru budeme moci osobně náš dar předat a zažívat radost z toho, že jsme vás mohli obdarovat tím, co je pro nás největším a nejdražším darem, který můžeme a chceme dát :-)

Pokud rádi přijímáte dary a cítíte tohoto daru potřebu, nebojte se, nestyďte se nás kontaktovat a říci si o dar, který vám ze srdce rádi dáme. Domluvíme si společně místo a čas a osobně dar předáme :-) 

Jestli cítíte, že by i někdo vám blízký takový dar potřeboval, nabídněte mu ho sami ze svého srdce. Pokud vám to z nějakého důvodu nejde, tak nám dejte na něho kontakt a my mu dar předáme, jak je výše popsané.

Přejeme vám krásný dny. 







Petr a Ewa Kvasničkovi

Žádné komentáře:

Okomentovat