čtvrtek 22. prosince 2016

Přání nejen vánoční.....

Vážení přátelé, kamarádi a všichni lidé dobré vůle.

  Blíží se den, kdy si lidé navzájem přejí zdraví, pohodu, klid, mír a štěstí ..... Ano, je to krásné :-) Já však nemám v úmyslu se zaměřit jen na tento den, či krátké období, ale mám vnitřní potřebu popřát všem lidem dobré vůle něco jiného. Něco, co jsem ucítil v sobě samém, je pro mě uzdravující a přinášející neustálý pocit vnitřního klidu, pohody, štěstí a fyzického zdraví. 

   Mám vnitřní potřebu všem lidem popřát to, aby měli tu čest a sílu se podívat sami do svých niter a zjistit, kdo vlastně jsou i přes to, že vím z vlastní zkušenosti, že to není někdy pohled příjemný. Aby se lidé pozastavovali nejen v období svátečních dní, ale vždy, kdy to ucítí. Je přece nádherné se ohlédnout okolo sebe s možností vnímat sebe sama a tu krásu okolo, kterou velmi často přehlížíme, ať už z jakýchkoliv důvodů. Velmi bych přál všem lidem, aby našli v sobě tu sílu, kterou vládnou a přestali se spoléhat na politiky a celý tento zhoubný systém. Na nadpřirozené jevy, zaručené léčitelské schopnosti ostatních, na rady a postupy, jak být zdraví a šťastní .....

  Není žádné nadpřirozeno a není žádný zaručený postup, jak být na základě vnějšího jevu šťastný a zdravý. Vše, co se děje v nás i okolo nás, a co sami vnímáme je naprosto přirozené. Jsme toho neoddělitelnou součástí! To, co potřebujeme ke zdraví a štěstí máme v sobě samých a je jen jediný způsob, jak toho dosáhneme. Když pohlédneme do svých niter a poznáme sami sebe, smíříme se s tím, kdo jsme a začneme žít sami v sobě. Naučíme se milovat sami sebe takoví, jací jsme a poznáme svou opravdovou hodnotu. Svou sebe-hodnotu podporovanou sebe-láskou. Potom není nutné nikomu nic dokazovat, dávat a přát, jelikož jenom tím, že budeme, jsme ten největší dar, který ostatním můžete poskytnout.

Přeji Vám, abyste se dokázali spolehnout primárně sami na sebe a svůj přirozený instinkt a svou intuici, která Vás vždy povede zrovna tam, kde máte být a nikdy Vás nemůže zklamat.

Petr Kvasnička (Silný Bobr)




  

Žádné komentáře:

Okomentovat