pátek 16. ledna 2015

TELEVIZNÍ NOVINY NÁM BLBNOU HLAVU A KRADOU DUŠI

Tak jsem se dnes, 16.1.2015 dostal  po velmi dlouhé době k televizi a chtě-nechtě jsem se nevyhnul slyšet to, o čem se hovořilo v televizních novinách na ČT! Nabízím rekapitulaci z mého úhlu pohledu. Z pohledu člověka, který již toto úžasné médium nesleduje více než 5 let. 

1) Hlavní zprávy o islámu. Asi 10 minut jen o teroristických útocích a bombách. Zprávy o tom, že nám všem v Evropě hrozí velké nebezpečí a hrozba! O tom, že ozbrojenci dělají zátahy po celé Evropě proti teroristům! Ještě chybělo lidi hromadně vyzvat k zákazu vycházení, nebo k hromadnému nákupu zbraní, kdyby už se to náhodou "konečně" spustilo a instituce hromadně vyvolaného strachu a paniky je na Světě!

2) Klesající koruna :-( Dozvěděl jsem se konečně od finančního odborníka, co řídí ekonomiky celého Světa a kurzy jednotlivých měn :-) Jsou to prý spekulace, očekávání a jakékoliv mediálně odvysílané zprávy (kecy) od nějakých známých osobností, kteří něco plácnou a měny se hýbou :D To je úžasný, na jakých pilířích stojí síla hodnot peněz, měn i komodit na celém Světě :-) Do této doby jsem si asi dětinsky myslel, že je to hra na jiné úrovni :-) Ale ať je to, jak je to, jdeme o schůdek níže! Lidičky, peníze ztrácí hodnotu a je potřeba s tím určitě něco dělat!!!

3) No a co následuje? Skvěle zpracovaná reklama na rozhýbání ekonomiky. Několik důležitých zpráv pro veřejnost o tom, co se bude "asi" zdražovat v závislosti na klesající hodnotě Kč. Budou zdražovat počítače, veškeré dovozové zboží, dovolené, hotely ........ Prostě, lidičky, buď své úspory honem rychle utraťte, nebo je investujte. Nejlépe do stříbra, či zlata! To je opravdová hodnota a jistota! Jistota hodnoty, kterou si člověk v rámci svých her vymyslel a zdůrazňoval tak dlouho, že pro většinu lidí asi již praktiky neexistuje vyšší hodnota, či komodita, do které investovat.

Mám z toho husí kůži a dokážu si docela živě představit, co z toho může vyplývat pro běžného občana, který se denně dívá na takovéto televizní noviny?

- JSME V NEPŘETRŽITÉ VÁLCE A BOJI -
- JE POTŘEBA SE POŘÁD BRÁNIT A BOJOVAT - 
- A JE TAK NĚJAK JEDNO S KÝM A PROTI  KOMU, VŽDYCKY SE NĚKDO NAJDE - 
- PENÍZE JE POTŘEBA NEUSTÁLE UTRÁCET NAKUPOVÁNÍM SPOTŘEBNÍHO ZBOŽÍ -
- NEBO INVESTOVÁNÍM, NEJLÉPE DO CENNÝCH KOVŮ A PAPÍRŮ -

Z mého úhlu pohledu je to nádherně propracované a skvělé! Všechna čest těm, co zprávy a ovládání davů lidí řídí. Opravdu, smekám před nimi klobouk :-) Takovou skvělou podprahovou reklamu nemá ani Coca Cola :-)

A co se takhle lidičky zaměřit konečně na jiné hodnoty? Co třeba takhle investovat nejen peníze, ale i něco ze sebe do ochrany přírody a Země? Do ochrany deštných pralesů, které nám všem neskutečně rychle ubývají a bez nich se za nedlouho sami udusíme i se zlatými cihličkami v ruce! Co se třeba zaměřit na ochranu zvířat, které denně "nespočet teroristů" zabíjí a likviduje pro ekonomické záměry a své zlaté cihličky?  Není to jasnější a reálnější, než "kecy" politiků, ekonomů a jiných celebrit denně pohybující s tak zvanými hodnotami zásluhou kolonek v počítačích? 


Co se pokusit z toho snu tak trochu probudit a začít fungovat jinak? Každý máme denně příležitost ke změně!



Níže popsaná "rovnice je o všech známých" a určitě jí podvědomě rozumí i ti, které matematika nikdy neoslovila!




Jsme toliko úzce propojeni s přírodou a Matkou Zemí, jen to ještě mnoho lidí není schopno rozpoznat a plně vnímat, protože se nechají denně ovlivňovat a zaplevelovat vědomě řízenými médii. Nechají se denně odvádět od toho podstatného nesmyslnými a pro život nedůležitými zprávami. Ale ať chceme, či nechceme, jedeme jak lidé, tak další živé bytosti na stejné lodi s názvem PLANETA ZEMĚ a nikoliv na lodi zvané politické a ekonomické hrátky!



Co třeba nějak takhle?





Žádné komentáře:

Okomentovat